Vďaka zaujímavej a poučnej prednáške Ing. Zuzany Ciesarovej, PhD. a Ing. Kristíny Kukurovej, PhD. z NPPC - Výskumného ústavu potravinárskeho v Bratislave sa hostia dozvedeli o rizikovom akrylamide v potravinách. V rámci prednášky a následnej bohatej diskusie si návštevníci kaviarne odniesli informácie cenné pre bežný život, napr. ako upravovať tepelne zemiaky, aby boli čo najzdravšie, aký druh kávy je z hľadiska akrylamidu rizikový, ako si pripravovať toasty a podobne. Veríme, že aj jarná vedecká kaviareň v apríli 2025 bude zaujímavá a plná nových informácií.
Vedecká kaviareň
calendar_today
Novembrová vedecká kaviareň, ktorú organizovalo NPPC - Výskumný ústav rastlinnej výroby v Piešťanoch dňa 5. novembra 2024 v priestoroch Klubovne La Musica v Piešťanoch bola veľmi úspešná.